50LIVE

2016, het jaar van 50live 

De 1e editie van 50live vindt plaats op 24 juni 2016 op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. 50 mooie verhalen die privé en zakelijk inspiratie geven & dé kans om nieuwe contacten ontmoeten. 50live vindt plaats in het jaar waarin het 45 jaar geleden is dat Free Record Shop werd opgericht. Het jaar dat Bol.com meer dan 700 miljoen euro omzet draait.  Waarin V&D niet meer bestaat en veel andere retailers het moeilijk hebben. Het jaar waarin Igor 50 wordt. Waarin Habitat for Humanity 40 jaar bestaat. Waarin Ecomgroup online en offline bij elkaar haalt. Waarin de mensen en ideeën achter online initiatieven bekend worden. Waarin zakelijk en privé niet langer gescheiden wordt. 2016, het jaar van 50live.

Waarom 50LiVE

Wij geloven in een netwerkeconomie. In een wereld van geven en delen. Steeds minder bezit en steeds meer gebruik. We mogen ook zeker geld verdienen, geen probleem. Maar we kunnen best wat afstaan. We kunnen het allemaal online doen, maar we willen ook elkaar af en toe horen en zien lachen, de hand schudden, begroeten.

We zijn nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar die wijnboer die uiteindelijk de druiven plukt. En wat hij er van vindt dat wij zijn wijnen online kopen en hij alleen ons e-mail en -bezorgadres kent. Zou hij ons willen kennen, horen, zien? En zou het andersom ook niet zo zijn? Willen we écht alleen maar bestellen bij de goedkoopste webshop, zonder het gepassioneerde verhaal van de wijnboer te horen. Om vervolgens de bestelling op een door ons bepaald moment door een onbekende bezorger te laten afleveren? Wij denken van niet.

Wij denken dat er meer is in het leven dan hard werken en hard verdienen. Dat er een verhaal zit achter de flitsende webshop, een verhaal dat je aan het denken kan zetten, aan het lachen kan maken, je doet inzien dat ook een online shop uiteindelijk begint bij iemand die het bedenkt en het maakt of laat maken. Maar ook dat een goed en leuk netwerk-event niet bol hoeft te staan met commerciële productpresentaties. En dat je soms ook gewoon met een zakenrelatie van mooie muziek of een mooi schilderij kunt genieten. Netwerken in de digitale economie, maar dan net even anders. Dát was de uitdaging die we hadden. Dát zou het concept van 50LiVE moeten worden. En dát gaat het worden.

50LiVE Verbindt!

We gaan een dag organiseren die bestaat uit 1.000 ideeën. Online ideeën gemixed met offline werkelijkheid. Waar honderden mensen komen om met elkaar te delen en geïnspireerd te raken. Geïnspireerd door die gepassioneerde wijnboer of die enthousiaste startup. Gefascineerd door het commercieel succes van één van de grootste online shops van de wereld. Waar je zaken kan doen omdat je hier net tegen die grote baas van de bank aanloopt. Of tegen die investeerder jouw kijk op de veranderingen in de retail helemaal onderschrijft.  Of die met je kan sparren over veranderingen in food en travel. En dat alles onder het genot van de beste wijnen, het lekkerste eten, de mooiste verhalen en muziek en de mooiste kunst. Om vervolgens af te sluiten met een fantastisch feest met live muziek en DJ.  50LiVE is Alive,  maakt jouw online wereld tastbaar en de mensen daar achter benaderbaar.

50 stories worth sharing

50 bijzondere verhalen door 50 bijzondere mensen. Voor 500 bijzondere mensen. 24 juni 2016. Amsterdam.

Lokatie 50live: 

Transformatorhuis
De Westergasfabriek
Haarlemmerweg 8E
1014 BE Amsterdam

Klik hier voor meer details

Wil jij 50live op de voet volgen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Veld verplicht
 

Geslacht

Ik kom naar 50liveEmail Format