50live blog

50live – een unieke blend, een onvergetelijk event!

collage-2016-06-29 (2)

50live was live.  We kunnen met heel veel trots terugkijken op een mooie en geslaagde eerste editie. Fantastische sprekers en deelnemers, een schitterende locatie, een heerlijke informele sfeer, oneindig veel lekkere wijn, bier, sterk, fris en koffie en lekkere happen en écht unieke muziek. Een unieke blend, en daarmee ontstond zomaar een onvergetelijk event!

Wij willen nogmaals iedereen die heeft bijgedragen bedanken. Alle sprekers en deelnemers, sponsors en vrijwilligers en uiteraard ook ieder ander die door zijn aanwezigheid of steun heeft bijgedragen aan een onvergetelijk mooie avond!

50live houdt niet op, op deze site blijven we opmerkelijke verhalen met jullie delen!

” Want een verhaal dat gedeeld wordt,
is oneindig veel meer waard
dan een verhaal dat nooit wordt verteld! “

Blijf ons volgen, we zien je graag terug in 2017!

Jennifer Lemke,Larissa Beentjes,Martijn Smit en Igor Verhoeven
[Organisatie 50live]

#44 Larissa Beentjes – “Creativity is intelligence having fun”

#44  “Creativity is intelligence having fun” | Larissa Beentjes

Aan de Hogeschool van de Kunsten te Utrecht volgde Larissa Beentjes kunstonderwijs, in de richting theatervormgeving. Tegenwoordig legt zij haar creativiteit in het maken van schilderijen, veel in opdracht maar ook in vrij werk. Het uitgangspunt van haar werk is niet om ingewikkelde kunst te maken, maar juist om gewoon iets dat boven de bank gehangen kan worden en toch een bijzonder en uniek is. Ze gebruikt vaak fotografische / schilderachtige technieken met zwart en wit als dominante kleuren. Industriële en stedelijke vormgeving zijn haar grootste inspiratiebronnen. 50live is vrijdag haar podium en zij is onze trots.

IK-e1421836766818

“Creativity is intelligence having fun”

Clarence Milton Bekker

Clarence Milton Bekker is onze Very Special Guest en komt speciaal voor ons over uit Barcelona. Uiteraard om als vriend 50live bij te wonen, maar ook om ons weer mee te slepen in soul, op te zwepen met zijn passie voor muziek en ons zoals altijd te verwonderen met zijn stem en volume. Het is geweldig om zo’n topartiest als vriend te hebben, het is helemaal nog mooier om hem op te zien treden.  50live proudly welcomes Clarence Milton Bekker! #yeah

clarence-car-cool

PF Wineries

The Puklavec family heritage

De wijngaarden van PF Wineries liggen in de regio Podravje in Slovenië en zijn eigendom van de familie Puklavec.  Hun ‘love affair’ met wijn ontstond in de jaren 30 toen General Manager en Oenoloog Martin Puklavec in aanraking kwam met een coöperatie van wijnboeren. In de jaren50 en 60 was hij de drijvende kracht achter PF Wineries door het bouwen van een speciaal voor wijnproductie ontworpen kelder. Mede hierdoor ontwikkelde de regio zich tot een van wereld’s beste wijnregio’s. Vladimir Puklavec en zijn 2 dochters Tatjana en Kristina werken vastberaden samen met andere wijnproducenten aan het realiseren van hun (groot)vaders ideaal:  het samen produceren van de meest verfijnde wijnen.  Op 50live kun je het resultaat komen proeven en zelf ervaren wat Podravje & Slovenië voor lekkers te bieden hebben. 

logo-puclavec-friends

En dan is er … Smit & Dorlas

“Welkom op 50live  en Drive Home Safely dankzij Smit & Dorlas”

De Barista van sponsor Smit & Dorlas is gebrand op genieten en voorziet 50live gasten van een 1e klas espresso, cappuccino, lungo of andere koffievariant.  Bonen van topkwaliteit, een eigen branderij, vakbekwame mensen en ervaren melangeurs zijn de belangrijke ingrediënten voor het serveren van het ultieme kopje koffie. Op 50live kun je aanschuiven aan de bar Smit & Dorlas om te proeven hoe lekker koffie kan zijn.  En uiteraard is er ook thee, voor die andere liefhebbers.

smitdorlas

 

Scottybons


“Verrassend Persoonlijk”

Noor de Bruijn (Founder & CEO Scottybons) komt op 50live, haar nieuwe initiatief toelichten. Scottybons: een online personal shopping service voor vrouwen. Voor vrouwen die interesse in mode hebben, maar druk zijn met andere dingen in het leven. Met een team van personal stylistes, selecteert Scottybons een complete outfit die specifiek afgestemd is op de stijl, het kleurtype en figuur van haar klant. Die outfit wordt voorzien van een persoonlijk stijladvies opgestuurd.

Wie heeft er behoefte aan? Wat heeft haar er toe gebracht om haar carrière in Fashion deze wending te geven? En hoe pakt ze het aan, haar startup? Op 50live kun je beluisteren en bekijken hoe Scottybons het aanpakt.

Noor de Bruijn heeft een passie voor sterke merken en tastbare producten. Ze krijgt energie van bouwen, en combineert visie, pragmatisme en doorzettingsvermogen om verandering te brengen. Ze werkte onder meer voor The Boston Consulting Group, Nike, Vente Exclusive en MS Mode. Daar bouwde ze veel expertise op over groei door middel van e-commerce, optimalisatie van distributie kanalen, partnerships in retail en internationale expansie. Die neemt ze mee in haar nieuwe avontuur met Scottybons.

Noor de Bruijn 50live
Noor de Bruijn 50live

“The more we care for the earth, the better our wine”

Torres.

Wereldwijd één van de meest bekende wijnhuizen, Torres is sponsor van 50live. Een sponsor met een mooi verhaal, die voor de gelegenheid letterlijk en figuurlijk 2 zeer toepasselijke en bijzondere Habitat wijnen schenkt. #meanttobe.  Op 50live kun je komen genieten van de volgende twee biologische topwijnen van Torres.  Genieten van Habitat voor Habitat met andere woorden!  2 Mooie wijnen van een erg mooie sponsor, waar we onverkort trots op zijn.  Op ieder zijn of haar gezondheid!

HABITAT GARNACHA-XAREL-LO
Wit:
HABITAT
GARNACHA-XAREL-LO
BIOLOGISCH
HABITAT GARNACHA-SYRAH
Rood:
HABITAT
GARNACHA-SYRAH
BIOLOGISCH

“The more we care for the earth,
the better our wine”

torres_logo

 

Heb je nog geen 50live tickets besteld en wil je er op 24 juni bij zijn?
Reserveer je gratis tickets dan snel via www.50live.nl/tickets
(gebruik hiervoor de code TORRES)