50live – een unieke blend, een onvergetelijk event!

collage-2016-06-29 (2)

50live was live.  We kunnen met heel veel trots terugkijken op een mooie en geslaagde eerste editie. Fantastische sprekers en deelnemers, een schitterende locatie, een heerlijke informele sfeer, oneindig veel lekkere wijn, bier, sterk, fris en koffie en lekkere happen en écht unieke muziek. Een unieke blend, en daarmee ontstond zomaar een onvergetelijk event!

Wij willen nogmaals iedereen die heeft bijgedragen bedanken. Alle sprekers en deelnemers, sponsors en vrijwilligers en uiteraard ook ieder ander die door zijn aanwezigheid of steun heeft bijgedragen aan een onvergetelijk mooie avond!

50live houdt niet op, op deze site blijven we opmerkelijke verhalen met jullie delen!

” Want een verhaal dat gedeeld wordt,
is oneindig veel meer waard
dan een verhaal dat nooit wordt verteld! “

Blijf ons volgen, we zien je graag terug in 2017!

Jennifer Lemke,Larissa Beentjes,Martijn Smit en Igor Verhoeven
[Organisatie 50live]