PF Wineries

The Puklavec family heritage

De wijngaarden van PF Wineries liggen in de regio Podravje in Slovenië en zijn eigendom van de familie Puklavec.  Hun ‘love affair’ met wijn ontstond in de jaren 30 toen General Manager en Oenoloog Martin Puklavec in aanraking kwam met een coöperatie van wijnboeren. In de jaren50 en 60 was hij de drijvende kracht achter PF Wineries door het bouwen van een speciaal voor wijnproductie ontworpen kelder. Mede hierdoor ontwikkelde de regio zich tot een van wereld’s beste wijnregio’s. Vladimir Puklavec en zijn 2 dochters Tatjana en Kristina werken vastberaden samen met andere wijnproducenten aan het realiseren van hun (groot)vaders ideaal:  het samen produceren van de meest verfijnde wijnen.  Op 50live kun je het resultaat komen proeven en zelf ervaren wat Podravje & Slovenië voor lekkers te bieden hebben. 

logo-puclavec-friends