MusicMen: right songs, right time

band

MusicMen!: right songs, right time

MusicMen is een project van drie doorgewinterde muzikanten die alleen bij speciale gelegenheden in deze vorm en onder deze naam optreedt. Ze hebben hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend en zijn regelmatig te horen als huisband van radioshows op zenders als 3FM of Radio 538. Interactie, enthousiasme en energie… dat is MusicMen!

Musicmen brengt de juiste Engelse en Nederlandstalige popcovers op het juiste moment! Door het repertoire ter plekke samen te stellen, wordt het publiek bij de hand genomen op weg naar een gezamenlijk ‘feelgood’ moment. Tijdens dit feestje trakteert Musicmen op niet alledaagse bewerkingen van bekende nummers waardoor er zomaar nieuwe muziekjuweeltjes kunnen ontstaan… Even lekker chillen, luidkeels meezingen of toch nog even flink uit je dak gaan: iedereen vindt de connectie bij Musicmen!

MusicMen op 50Live! Van 19:30 tot 21:00.

Koop hier je kaarten voor 50live.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.