De Geluksprofessor – Patrick van Hees

DE GELUKSPROFESSOR

Patrick van Hees schreef het boek De Geluksprofessor en De Geluksoma.
Je kunt dus wel zeggen dat hij alles over geluk weet. Zweverig gedoe? Helemaal niet. Patrick legt alles heel duidelijk uit, geeft praktische tips en is alles behalve zweverig. Hij geeft verrassende inzichten.

OPLADEN

Je laadt je mobiel iedere dag op, maar veel mensen laden zichzelf niet op voor een nieuwe dag. Heel herkenbaar.  Het is belangrijk om jezelf op te laden volgens De Geluksprofessor. Daar voel je je beter door, gelukkiger. Vakantie is oplaadpunt nummer 1 voor mensen, maar ook tijd met je partner doorbrengen, lezen, tv-kijken of op tijd naar bed gaan zijn dingen waar mensen zich door kunnen opladen.

MENSEN

”Doelen, opladen en mensen, herhaalt Patrick. Het zijn de drie pijlers voor geluk: doelen in je leven kiezen waar jij gelukkig van wordt, jezelf opladen door leuke dingen te doen en betrokken zijn met de mensen om je heen. En dat betrokken zijn is heel simpel. Make a “MESSH”, zegt Patrick, Make Eyecontact, Smile, Say Hello. Bij een eerste ontmoeting is het al belangrijk om belangstelling te tonen. Maar ook je relaties onderhouden is belangrijk.

50LIVE

Patrick van Hees deelt op 50live deze en andere inzichten en legt je helder en pragmatisch uit, hoe jij zelf kan werken aan jouw geluk.

patrick van hees

Kijk hier voor meer informatie over Patrick van Hees

24 juni 2016 | 50live
De Westergasfabriek | Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.