Jildou van der Bijl (Linda Magazine) komt naar 50live!

jildou van der bijl linda magazine

Jildou van der Bijl op 50live.nl

Jildou van der Bijl gaat tijdens 50live de ervaringen die ze in haar succesvolle carrière heeft opgedaan met ons delen.  Is dat geen gaaf verhaal?  Een mooie naam (in alle opzichten) die veel mooie dingen heeft gemaakt en heeft meegemaakt, en die wil delen met de 50live bezoekers.

Jildou is hoofdredacteur van de glossy LINDA.   Zij was samen met Linda de Mol hoofdredacteur van de specials van LINDA. (Wonen en Man).  Mede onder haar leiding groeide LINDA. verder uit.  Vorig jaar werd Linda.tv toegevoegd aan het aanbod.  Kun je niet aanwezig zijn bij het mediapark jaarcongres op 23 juni,  kom dan een dag later luisteren naar het verhaal van Jildou van der Bijl en andere zéér boeiende sprekers, op 50live.nl. Wij doen er een lekker glas wijn, een goede hap en een spetterend feest bij.

Jildou was als sidekick al een aantal keren te zien in De Wereld Draait Door. Kijk hier naar Linda de Mol en Jildou in het programma De Wereld Draait Door.

Koop hier je kaarten voor 50live.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.